اگر تازه شروع کردید به تحقیق درمورد ساخت اپلیکیشن موبایل٬ یا قصد عملی کردن ایده دیجیتالتون رو دارید و نمیدونید از کجا و چطوری باید از جزئیات ساخت اپلیکیشن از قیمت٬ روش های مختلف پیاده سازی٬ علت متغیر بودن هزینه که اینجا بصورت جزئی بهش اشاره میکنیم ولی حتما تو پست های بعدی خیلی دقیق تر بررسی میکنیمش.
تفاوت در جزئیات ساخت اپلیکیشن به روش Native و Hybrid ( یا وب اپ ):
این کار باعث میشه کاربرها تجربه خیلی بهتری از کار با بخش های بصری اپلیکیشن داشته باشن که به درک بهتر بخش های کاربردی اپلیکیشن هم کمک خیلی زیادی میکنه. اینهم درنظر داشته باشید که اپلیکیشن های Native به بهترین شکل از قابلیت های آفلاین برخوردارن که حتی زمانی که اپلیکیشن به اینترنت اتصالی نداره میتونن بهترین رفتار هارو داشته باشن تا تو فاصله اتصال مجدد کاربر همچنان بتونه از بخشهای مختلف اپلیکیشن استفاده بکنه. برای مثال اگر موقع اسکرول کردن توی اپلیکیشن اینستاگرام و یا فیسبوک ارتباط شما برای لحظاتی با اینترنت قطع بشه٬ شما همچنان میتونید یکسری از فعالیت هارو انجام بدید و به محض اتصال مجدد به اینترنت همه چیز به روز رسانی میشه و تغییرات شما هم اعمال میشه.
وقتی کاربرها با اپلیکیشن شما کار میکنن٬ اولین عملیات ها و کارهایی که با اپ انجام میدن متوجه سرعت و عملکرد فوق العاده اپلیکیشن شما میشن٬ چون ساخت اپلیکیشن به این روش (Native) با اختلاف از عملکرد بهتری برخورداره.
تفاوت سایز٬ جهت گوشی همیشه چالش هایی به همراه داره٬ که مدیریت این تغییرات در روش ساخت اپلیکیشن Native به مراتب بهتر و حرفه ای تر قابل کنترل هستن. برای این کار سیستم عامل اندروید از Constraint Layout و سیستم عامل iOS از Auto Layout استفاده میشه که میتونه بهترین تجربه رو برای کاربر به همراه داشته باشه و همچنین این قابلیت رو داشته باشه که تو گوشی های مختلف تو سایز های متفاوت بهترین خروجی ظاهری رو به همراه بیاره.
اپلیکیشن های Native فقط بعد از دانلود اپلیکیشن قابل استفاده هستن٬ یعنی قبل از تصمیم به استفاده باید از Google Play و یا Apple App Store اپلیکیشن رو دانلود کنید تا بتونید از اونها استفاده کنید. درصورتی که طراحی وب اپلیکیشن ها به راحتی وارد کردن آدرس وب سایت قابل استفاده هستن. و معمولا هزینه ساختشون با هزینه طراحی وب سایت خیلی نزدیک هست.
چالش بعدی٬ چالش زمانه٬ ساخت اپلیکیشن به روش Native به صورتی هست که باید برای هر دو پلتفورم موبایل Android و iOS بصورت جداگونه کدنویسی انجام بشه٬ و این امر باعث صرف زمان بیشتری برای پیاده سازی و ساخت اپلیکیشن به روش Native میشه.
از اونجایی که برای ساخت اپلیکیشن به روش Native زمان بیشتری رو نیاز داره٬ تفاوت هزینه ای هم به همراه داره٬ و این تفاوت تا دو برابر بیشتر از هزینه ساخت اپلیکیشن به روش Hybrid و یا WebApp متغیره.
این تفاوت های ساخت اپلیکیشن به روش های Native ٬ Hybrid و یا Web App بود. با تمام نقاط ضعف و قوت هیچ کدوم از این روش ها به هم دیگه ارجهیتی ندارن٬ و این شما هستید که با درنظر گرفتن بودجه ای که برای ساخت و طراحی اپلیکیشن درنظر گرفتید باید یکی از روش هارو انتخاب کنید. با تمام این توضیحات ما میتونیم با بودجه شما و یا ارائه مشاوره تو زمینه طراحی و ساخت اپلیکیشن شمارو راهنمایی کنید. خوشحال میشیم اگر بتونیم به صرف یک فنجان چای یا قهوه میزبان شما باشیم٬ گپی بزنیم و اطلاعاتمون رو با شما به اشتراک بذاریم.